تبلیغات تلویزیونی
تبلیغات تلویزیونی یکی از قدیمیترین و مؤثرترین اشکال تبلیغات است و هنوز هم توسط بسیاری از برندهای معروف و موفق در سراسر جهان به عنوان یک ابزار تبلیغاتی اساسی استفاده میشود. دلایل استفاده از تبلیغات تلویزیونی برای برندهای مطرح به شرح زیر است. تلویزیون به عنوان یک وسیله ارتباط جمعی بسیار گسترده استفاده میشود و به میلیونها نفر از جامعه دسترسی دارد. این به برندها اجازه میدهد تا پیامهای خود را به مخاطبان در سطوح مختلف از جامعه ارسال کنند. تبلیغات تلویزیونی به برندها انعطافپذیری بزرگی در طراحی و اجرا میدهد. آنها میتوانند از تصاویر متنوع، تأثیرات و تکنیکهای ویژه برای ایجاد تبلیغات جذاب و خلاق استفاده کنند. تلویزیون یک وسیله چندرسانهای است که از تصاویر، صدا، موسیقی و داستانها برای جلب توجه و انتقال پیامها استفاده میکند. این اشیاء میتوانند ارتباط عاطفی و حسی با مخاطبان بسازند و به آنها اجازه بدهند با برند ارتباط برقرار کنند
این آگهیهای نسبتاً کوتاه (۱۰ تا ۶۰ ثانیه) رایجترین نوع تبلیغات تلویزیونی هستند که بهعنوان آنتراکت بین برنامهها پخش میشوند.
مثلاً در حال تماشای سریال پایتخت هستید که پخش سریال متوقف و تبلیغ روغن اویلا، تنماهی مکنزی و… نمایش داده میشود. اینها همان پیامهای بازرگانی هستند.
البته پیام بازرگانی ممکن است در بین پخش ۲ برنامهٔ پشتسرهم نمایش داده شود. مثلاً سریال پایتخت که تمام شد، قبل از پخش اخبار، چند آگهی به شما نشان داده میشود.
در این روش، شما از تولید یک برنامهٔ تلویزیونی حمایت مالی میکنید و بخشی از هزینههای تولید آن را متقبل میشوید. در عوض، برند یا محصولات و خدمات شما بهمدت طولانیتری از پیامهای بازرگانی، در خلال برنامه بهعنوان اسپانسر معرفی و پروموت میشود؛ مثل تبلیغ اول مارکت یا کاله در برنامهٔ دورهمی.
اگر هدف از تبلیغات در تلویزیون، فروش باشد، بهتر است اسپانسر برنامههای مرتبط با حوزهٔ فعالیت خود باشید. مثلاً برای فروش قابلمه، حمایت مالی از برنامههای آشپزی گزینهٔ بهتری است.
البته میتوانید برای اینکه از تبلیغات در تلویزیون به این شکل نتیجهٔ بهتری بگیرید، چند پیشنهاد مخصوص بینندههای همان برنامه آماده کنید؛ مثل کارهایی که برخی اپلیکیشنها برای تبلیغات در برنامههای ورزشی کردند: انتشار گلها، لحظههای حساس و تحلیل بازیهای فوتبالی، کارت هواداری، گروههای طرفداری و…
این نوع تبلیغات، بهشکل متنهای ثابت یا متحرکی هستند که در طول یک برنامهٔ تلویزیونی، یک یا چندین بار و به مدت چند ثانیه، در پایین صفحه نمایش داده میشوند. نمونهٔ این تبلیغات را در مسابقههای فوتبال، سریالها و برنامههای مهم و پربازدید زیاد دیدهاید.
این نوع تبلیغ هم مثل همان پیامهای بازرگانی هستند، منتهی بهجای اینکه در شبکههای ملی نمایش داده شوند و عموم مردم جامعه را هدف قرار دهد، در شبکههای استانی برای جذب مردم همان استان پخش میشوند.
این شکل از تبلیغات تلویزیونی، برای کسبوکارهای محلی مثل رستوران، قالیشویی، فروشگاههای لوازمخانگی شهرهای آن استان مناسب است.
جایگذاری محصول یکی از تکنیکهای رایج بازاریابی پنهان است. در این روش، محصول شما معمولاً بدون اشارهٔ مستقیم و بهشکل کاملاً نامحسوس و زیرپوستی در جریان یک فیلم، سریال یا برنامههای تلویزیونی تبلیغ میشود.
برای مثال، استفادهٔ شخصیتهای یک فیلم یا سریال از ساعت یا لباس برندی خاص یا نشاندادن یک محصول از نمای نزدیک در یک صحنه، نمونهای از این نوع تبلیغات هستند.
از نمونههای معروف هم میتوان به برنامهٔ آشپزی «بهونه» اشاره کرد که محصولهای مختلف غذایی یا لوازم آشپزخانه در آن تبلیغ شد.
آخرین مقالات ما
وبلاگ آموزشی خبری آژانس تبلیغاتی آرسس
تفاوت بیلبورد با استرابورد چیست؟
- منتشر شده در آرین سلیمانی
- 0 نظرات
استیشن بورد و تاثیرات آن بر کسب و کار ها
- منتشر شده در آرین سلیمانی
- 0 نظرات